Am apelat la serviciile firmei Integrated Cleaning Solutions pentru curatarea a 800 mp de mocheta din birourile noastre si am fost foarte multumiti de rezultatele obtinute,tinand seama de faptul ca au trecut cativa ani de la ultima spalare a mochetei.

Recomandam cu incredere serviciile ICS pentru echipamentul de ultima generatie si profesionalismul echipei. read more

Am solicitat companiei INTEGRATED CLEANING SOLUTIONS, servicii de curatare a mochetei din birourile filialei noastre din Bucuresti si am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

Ni s-au explicat in detaliu fiecare procedeu ce a trebuit aplicat pentru spalarea mochetei, tinand cont de faptul ca aceasta avea cativa ani de la ultima spalare, iar rezultatul a fost mult peste asteptarile noastre.

Recomandam cu incredere serviciile de curatare a mochetei prestate de firma ICS. read more

Am apelat la serviciile INTEGRATED CLEANING SOLUTIONS pentru curatarea mochetei din birourile noastre si am ramas placut impresionati de rezultatul obtinut. Expertii ICS sunt o echipa tanara si entuziasta care au intervenit cu echipament profesional de ultima genaratie si ne-au explicat in detaliu fiecare procedeu realizat.

Recomandam serviciile de curatenie ICS pentru promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada si consultanta de specialitate de care am beneficiat. read more

Feedback-ul tau este foarte important pentru noi

Daca ai beneficiat de unui din serviciile furnizate de noi, ne-ar face mare placere sa iti aflam parerea despre experienta ICS.

Suntem permanent atenti la parerile clientilor pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite!

Numere de contact:
(031) 438 20 20, (0771) 449 760

Email:
office@curateniebirou.ro

Scrie-ne despre experienta ta

Send messageclear