Misiunea noastra

Sa furnizam servicii premium de curatenie profesionala pentru spatii de birouri respectand toate standardele de igiena si curatenie.

Scopuri principale

 • Sa dezvoltam relatii durabile | transparente | Castig-castig.
 • Sa oferim servicii complete pentru birouri fiind un furnizor de incredere.
 • Sa ne folosim afacerea ca pe o oportunitate de a construi oamenii.
 • Sa oferim in totdeauna mai mult decat se cere de la noi

Experienta noastra

Servicii de intretinere birouri- 5 Ani
Spalare & curatare mocheta - 4 Ani
Utilizarea solutiilor profesionale - 10 ani
Administrarea personalului - 3 ani

Ce iti putem furniza

Dorim sa ne situam in topul celor mai importanti furnizori de servicii pentru birouri, si de aceea investigam continuu nevoile administrarii complete ale unui birou si ale clientilor nostri. Va prezentam doar cateva dintre serviciile pe care le puteti obtine de la noi in cadrul contractelor de mentenanta si administrare;

Un singur furnizor – Toate serviciile !

Vezi servicii
Curatenie birouri

Ai la dispozitie un serviciu complet de curatenie, perfect organizat si mereu la indemana. Nu trebuie sa iti faci griji de nimic.

Interventii de curatenie

Indiferent cand ai nevoie si ce ai nevoie, suntem alaturi de tine cu o echipa pregatita si disponibila imediat. Intervenim la cerere

Administrare personal

Iti putem prelua personalul angajat intern, il pregatim si sustinem toate formele de angajare, concedii si management.

Achizitii & Distributie

Noi mergem la cumparaturi, noi iti livram, tu achiti la finalul lunii. Toate comenzile la un singur furnizor care-ti livreaza timp liber

Relocari sedii si birouri

Daca doresti sa iti muti biroul, sigur ca te putem ajuta. Strangem, ambalam, mutam si asezam acelasi sediu in noua locatie. Totul la indemana.

Retusuri si Amenajari

Daca ai de facut o reparatie sau un mic retus al sediului, iti punem la dispozitie mesteri priceputi pentru rezolvarea rapida a problemelor;

Ne mandrim cu partenerii nostrii

De-a lungul experientei noastre am reusit sa deschidem usi si sa putem crea relatii extraordinare cu partenerii nostrii. Le multumim pentru ca ne-au fost alaturi in toti acesti ani si pentru posibilitatea de a discuta transparent toate aspectele colaborarii, flexibilitatea de care au dat dovada si relatia castig-castig pe care am reusit sa o dezvoltam impreuna.

Exista beneficiari care cauta furnizori eficienti si transparenti si exista furnizori fair-play si productivi, trebuie doar sa se intalneasca !

globelink
Transilvania tr
MDD
Valoris
Schmitz
Avenor
Timac Agro
Gada group
Bookster
Mocanu
Jumbo
Steelmet

Testimonials

 • Am apelat la serviciile firmei Integrated Cleaning Solutions pentru curatarea a 800 mp de mocheta din birourile noastre si am fost foarte multumiti de rezultatele obtinute,tinand seama de faptul ca au trecut cativa ani de la ultima spalare a mochetei.

  Recomandam cu incredere serviciile ICS pentru echipamentul de ultima generatie si profesionalismul echipei. read more

 • Am solicitat companiei INTEGRATED CLEANING SOLUTIONS, servicii de curatare a mochetei din birourile filialei noastre din Bucuresti si am fost foarte multumiti de alegerea facuta.

  Ni s-au explicat in detaliu fiecare procedeu ce a trebuit aplicat pentru spalarea mochetei, tinand cont de faptul ca aceasta avea cativa ani de la ultima spalare, iar rezultatul a fost mult peste asteptarile noastre.

  Recomandam cu incredere serviciile de curatare a mochetei prestate de firma ICS. read more

 • Am apelat la serviciile INTEGRATED CLEANING SOLUTIONS pentru curatarea mochetei din birourile noastre si am ramas placut impresionati de rezultatul obtinut. Expertii ICS sunt o echipa tanara si entuziasta care au intervenit cu echipament profesional de ultima genaratie si ne-au explicat in detaliu fiecare procedeu realizat.

  Recomandam serviciile de curatenie ICS pentru promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada si consultanta de specialitate de care am beneficiat. read more